^

Sănătatea nou-născutului

Calus la un nou-născut: pe buza superioară, os

În pediatrie, un copil este considerat nou-născut în termen de patru săptămâni de la momentul nașterii sale, iar în acest scurt timp poate apărea un porumb la un nou-născut: și nu numai pe buză, ci și pe os.

Rană ombilicală la un nou-născut: algoritm de procesare

Una dintre primele dificultăți cu care se confruntă tinerii părinți este rana ombilicală la un nou-născut. O mulțime de întrebări apar imediat: cum să îngrijești, cum să lubrifiezi, cum să faci baie etc.

Staphylococcus aureus la sugari

Staphylococcus aureus este deosebit de periculos la sugari, în primul rând din cauza apărării imune a copiilor inadecvate. Ce trebuie să știți despre această bacterie și ce pași ar trebui să luați dacă copilul dumneavoastră are un rezultat pozitiv la test?

Fractură de claviculă la un nou-născut în timpul nașterii

În timpul nașterii, odată cu nașterea unui bebeluș, apar diverse leziuni, dintre care destul de des există o fractură de claviculă. În același timp, integritatea claviculei poate fi compromisă total sau parțial. De ce se întâmplă asta?

Temperatură ridicată la copiii de dinți: trebuie să împușc?

Dinții explodează timp de mai multe luni și apar adesea în această ordine: mai întâi cei doi inferiori din mijloc, apoi cei doi medii de sus, apoi părțile laterale și din spate. Dinții pot fi tăiați unul câte unul sau mai mulți la un moment dat. 

Mușețel pentru nou-născuți: pot să dau, cum să firesc și să gătesc?

Această plantă are multe elemente utile care sunt utilizate în tratamentul răcelilor, bolilor de piele și în alte scopuri. Fiecare mamă tânără trebuie să știe despre beneficiile musetelului și a restricțiilor, atunci când îl folosiți poate fi periculos.

Picături pentru ochi pentru nou-născuți: ce pot folosi?

Este foarte important ca mamele să știe care picături și când să le folosească mai bine și să știe despre posibilele complicații ale tratamentului.

Masajul pentru colici la nou-născuți: cum se face corect

Aproape toate nou-născuții - aproximativ 90% într-o anumită măsură suferă de colici intestinali. Motivul apariției acestora este de natură fiziologică și se explică prin perioada de adaptare a tractului digestiv al copilului la noile condiții pentru el.

Glicina pentru nou-nascut: pot da, doza

Glicina este unul dintre cele mai renumite medicamente, care este utilizat pe scară largă în neurologia pentru tratamentul multor boli. Ele cresc capacitățile neuropsihologice ale corpului, îmbunătățesc starea organismului, îmbunătățesc somnul, starea de spirit, creșterea eficienței

De ce nou-născutul are o piele roșie pe preot și pe față?

Pielea roșie la nou-născut poate fi imediat după naștere, ceea ce poate, într-o oarecare măsură, să sperie părinții fără motiv. Dar un astfel de simptom poate apărea la un nou-născut și după un timp, atunci, cel mai probabil, este deja un semn de patologie.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.