^

Politica editorială necondiționată

, Editorul medical
Ultima examinare: 20.11.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Misiunea noastra este sa va oferim cele mai obiective, fiabile si corecte informatii de sanatate. Scopul nostru zilnic este de a ne asigura că iLive este sursa dvs. Practică și relevantă de sănătate și conținut medical.

Ne străduim să oferim informații despre o gamă largă de probleme de sănătate, în loc să filtram anumite tipuri de informații care pot sau nu să se aplice sănătății individuale a unei anumite persoane și ne bazăm pe dvs., pe cititorul nostru, în alegerea celor mai potrivite informații pentru dvs. Cu toate acestea, informațiile editoriale originale pe care le furnizăm nu sunt destinate să înlocuiască sfatul medicului, diagnosticul sau tratamentul medical. Întrebați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră sau al altui specialist medical calificat cu privire la orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la starea dumneavoastră de sănătate. Nu neglija niciodată sfatul medicului profesionist și nu întârzia vizita la medic, indiferent ce citiți pe site-ul iLive!

Următoarele secțiuni detaliază politicile și procedurile noastre de conținut.

Selecția editorială a conținutului iLive

ILive creează conținut de autorizare cu accent, de regulă, pe următoarele criterii:

  • Relevanța - relevanța și caracterul complet al răspunsurilor la întrebările pe care le puteți avea în procesul de îngrijire a sănătății și a sănătății familiei. Subiectele includ știri despre sănătate; medicamente și alimente, recenzii și avertismente; consiliere de sănătate; și comentariile experților privind tratamentul bolilor și conservarea sănătății.
  • Semnificație clinică - rezultatele celei mai recente cercetări medicale, publicate în publicațiile medicale evaluate de colegi.
  • Tendințe - Informații sezoniere, cum ar fi securitatea de vară, sezoanele de alergie, răceala comună și gripa. 

Conținutul nostru este de încredere.

În timp ce lumea online este plină de informații depășite și inexacte, iLive depune toate eforturile pentru a fi o sursă de informații medicale de încredere și de încredere.

Știrile noastre și materialele tematice se bazează pe alegerea editorilor noștri de cele mai importante și relevante evenimente de sănătate care au loc astăzi. Articolele noastre de știri nu reprezintă doar un scurt rezumat al cercetărilor sau evenimentelor. Ele conțin adesea interviuri cu experți independenți care analizează evenimentele și le spun cititorului despre semnificația lor în lumea modernă.

Conștiinciozitate editorială. Responsabilitatea editorială a iLive constă în clar și clar pentru cititor separarea de știri, informații, referințe și alte informații editoriale din publicitate.

Conținut de calitate. În activitățile sale, iLive aderă la principiile riguroase de corectitudine, acuratețe, obiectivitate și o politică editorială independentă responsabilă. ILive monitorizează în mod constant calitatea conținutului său.

Politici editoriale pentru angajații iLive

ILive este un important furnizor de servicii de informare medicală către consumatori, medici și alți profesioniști din domeniul medical. Conținutul editorial creat de iLive este liber de influența agenților de publicitate și a altor surse.

Oricine lucrează în ediția iLive trebuie să dezvăluie pe deplin orice potențial conflict de interese cu orice sponsor sau furnizor.

ILive diferențiază activitatea editorială și angajații responsabili de colaborarea cu agenții noștri de publicitate. Nici o persoană nu va lucra în ambele state, nici un membru al redacției nu va face nimic în interesul agentului de publicitate.

Editorii ILive sunt responsabili pentru furnizarea de informații obiective, exacte și echilibrate despre evenimente și probleme. Autorii ilivi ar trebui să selecteze cu atenție subiecte sau comentarii de la experți calificați.

Autorii iLive se străduiesc să ofere o acoperire completă și obiectivă a subiectului materialului care îndeplinește cele mai înalte standarde profesionale.

Crearea conținutului original

Materialele pe care le creăm și știrile pe care le cunoaștem sunt create de specialiștii noștri medicali. Acestea conțin cele mai recente informații din surse fiabile, inclusiv cele mai autorizate publicații medicale, anunțurile autorităților de sănătate de stat și analiza tendințelor recente din domeniul sănătății.

Fiecare articol original, înainte de a fi publicat, este verificat de către editorii noștri medicali - specialiști certificați. După ce acest articol este publicat pe site.

Licențiere și conținut terță parte

Atunci când iLive licențează pentru publicarea pe site-ul Web a unor materiale de sănătate și de sănătate pentru terți, editorul responsabil și expertul medical al iLive verifică politicile editoriale și procedurile editoriale ale unor terțe părți pentru a respecta Politica editorială iLive.

Rectificare

ILive face corecții sau adăugiri la conținutul original, atunci când consideră necesar. Acționăm prompt pentru a edita chiar și erori minore, cum ar fi greșeli de ortografie, gramatică sau stilistică. Deoarece modificările stilistice și similare nu schimbă sensul conținutului, astfel de modificări se fac pe site-ul nostru fără să se menționeze acest lucru.

Dacă găsim erori semnificative pentru conținut, vom actualiza conținutul și vom nota corecturile din acea pagină. Aceasta se aplică numai conținutului original iLive, incluzând, dar fără a se limita la, știri, articole caracteristice sau materiale originale de referință medicale. Orice corectare a conținutului licențiat sau al unei terțe părți este responsabilitatea editorului său.

Dacă credeți că ați găsit o greșeală în oricare dintre materialele noastre, vă rugăm să ne anunțați prin trimiterea unui e-mail echipei noastre de asistență pentru clienți utilizând linkul "Raportați eroarea" din secțiunea subsolului site-ului nostru.

Publicitate

După cum este descris mai detaliat în Politica noastră de publicitate, iLive plasează anunțuri pe site-urile iLive de la agenții de publicitate, care pot include bannere terțe, pictograme, anunțuri contextuale și conținut creat sau furnizat de agenții de publicitate (denumiți în mod colectiv "Anunțuri", "Anunțuri" agentul nostru de publicitate "). Anumite anunțuri care pot apărea ca paragrafe de text, miniaturi, pictograme sau alte tipuri de text sau imagini sunt așa-numitele "anunțuri native" și apar alături de conținutul editorial. Aceste anunțuri sunt etichetate drept "Conținut sponsor", "De la sponsorul nostru" sau "De la (sponsorul nostru)". Indiferent de forma de publicitate, agentul de publicitate este responsabil pentru acuratețea și obiectivitatea publicității sale, în conformitate cu Politica noastră de publicitate. Publicitatea nu este cenzurată de iLive și nu este guvernată de această politică editorială.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.