^
A
A
A

Organizarea unei călătorii în Israel

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 16.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

17 December 2013, 20:18

Toți oamenii sunt împărțiți în două categorii. Cei care au vizitat deja Israelul și pe cei care vor veni vreodată aici. Într-o țară saturată de istorie, spiritualitate și înalte tehnologii medicale.

Oamenii vin în Israel în moduri diferite. Cineva intenționează să zboare, de exemplu, pe un pachet de turnee, cineva nu planifică, ci sosește.

Și în orice caz, ajutorul unui partener cu experiență și de încredere - organizatorul călătoriei în Israel - va fi foarte binevenit. Întrebări care trebuie rezolvate, coordonate cu o călătorie turistică foarte mult. Și în cazul tratamentului în Israel, este foarte dificil să organizezi o călătorie independentă și să rămâi în Israel.

Iată cum să comenteze această situație la Centrul pentru personalizate Medicina: «Alege clinică pentru a face o programare pentru a vedea un medic, aranja transferuri, oferă sprijin emoțional - sunt principalele servicii ale Centrului nostru - în spatele acestei munca grea a tuturor echipei noastre. Datorită parteneriatelor de lungă durată cu cele mai importante clinici israeliene, Centrul Imedexpert are posibilitatea de a oferi reduceri substanțiale pentru diagnostic și tratament. Principala noastră diferență față de alte companii este atitudinea personală față de fiecare client, responsabilitatea în muncă și transparența politicii de preț ... "

Într-adevăr, un astfel de ajutor în rezolvarea multor probleme inevitabil apărute în astfel de călătorii se poate dovedi a fi de neînlocuit. În plus, se va concentra pe cel mai important lucru - sănătatea și recuperarea rapidă.

Asistența în timp util și oportunitatea de a economisi bani vor fi utile pentru turiștii care călătoresc în Israel în căutare de impresii și atracții. De obicei, firme precum Centrul Imedexpert vor oferi reduceri la destinațiile turistice majore, inclusiv călătoriile cu avionul și hotelurile.

Nu este necesar să salvați numai buna dispoziție și calitatea organizației de călătorie, să lăsați doar amintiri plăcute ale noilor prieteni și dorința de a vizita din nou Israelul.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.