^

Sănătate

Fizioterapie

Băi cu hidrogen sulfurat: indicații, beneficii și daune

Băile cu hidrogen sulfurat se mai numesc și băi sulfurate: în compoziția apei medicinale există o componentă de bază de vindecare, care este o substanță gazoasă hidrogen sulfurat.

Sanatorie cu băi cu hidrogen sulfurat

Nu toate țările din lume pot fi tratate cu hidrogen sulfurat. Din fericire, în spațiul post-sovietic există destul de multe instituții medicale specializate în balneoterapie.

Complex de exerciții, terapie de exerciții pentru bronșită cronică și obstructivă

Exercitiile pentru bronsita sunt o metoda auxiliara de tratament, sunt destinate accelerarii tratamentului, incarcarii veseliei, refacerea corpului dupa boala. Respirația aerului contribuie într-adevăr la acest lucru și cum?

Băncile pe spate pentru tratamentul bronșitelor adulți și copii

Oamenii generației mai în vârstă din seturile lor de medicamente aveau bănci care, atunci când tuseau, erau puse pe spate. Ele sunt foarte asemănătoare în formă cu băncile, dar au un fund rotunjit. Capacitatea lor este de 30-70 ml.

Cum se face masaj cu bronșită: drenaj, vibrator, poate, la fața locului

Acest lucru este posibil datorită principiilor de bază ale masajului terapeutic: îmbunătățirea circulației sanguine, circulația fluidului limfatic, metabolismul și țesutul trofic.

Exerciții de fizioterapie pentru bolile tractului gastro-intestinal la copii

Exercițiile fizice afectează digestia prin sistemul nervos central prin reflexe motor-viscerale. Exercițiile fizice speciale îmbunătățesc circulația sângelui în organele cavității abdominale, contribuind la reducerea stagnării și restabilirea funcției motorii normale.

Fizioterapie pentru bolile intestinului la copii

Fizioterapia pentru bolile intestinale la copii este prescrisă în funcție de tipul de tulburări. În sindromul intestinului iritabil cu constipație, cu constipație funcțională, au fost elaborate următoarele recomandări.

Electropunctura

Electropunctura - efectul asupra punctelor biologic active de către anumiți curenți de joasă frecvență, care au pronunțat efecte antianginice inhibitoare, analgezice, hiposensibilizante.

Terapia privării de somn

În ultimii ani, se discută din ce în ce mai mult posibilitatea de a folosi deprivarea (privarea de somn) pentru tratamentul afecțiunilor depresive. Majoritatea cercetătorilor recomandă utilizarea acestei metode atât în stadiile inițiale ale unui atac depresiv endogen, cât și în cazurile de depresie rezistentă terapeutic.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.