^

Sănătate

Specialitati medicale

Podiatrul

Podologia - un domeniu de medicină care studiază diagnosticul și tratamentul bolilor piciorului și gleznelor, vizează studierea extremităților inferioare: analizează țesuturile și organele din care sunt compuse.

Kombustiolog

Arsurile termice și chimice sunt atribuite leziunilor provocate de efectele factorilor externi, dar nu numai pielea unei persoane suferă de arsuri.

Terapeut

Răspunzând la întrebarea cine terapeutului?, Ar trebui să se refere la un dicționar sau o enciclopedie medicală, care dau glas la faptul că cuvântul provine din cuvântul therapeia grecesc (îngrijire, îngrijirea copilului, vindecare) sau therapeutes (grija pentru bolnavi, medicul).

Transplant

Transplantologul este un reprezentant al unui domeniu medical relativ tanar. Fondatorul științei transplantologiei a fost dr. VP Demihov, care a fost primul din lume care a efectuat un transplant de inimă donator la un câine, a fost în 1951.

Triholog

Tricologul știe despre tot ceea ce trupurile și scalpul nostru trebuie să se uite la toate la o sută la sută.

știință nutriție

Nutriționistul studiază ceea ce mâncăm și cum mâncăm. Doctorul acestei specialități știe totul despre alimente, produsele alimentare, interacțiunea și impactul asupra corpului, importanța lor pentru sănătatea noastră.

Cosmetolog Dermatolog

Un cosmetolog dermatolog este un medic care vindecă bolile de piele și are un efect complex asupra corpului, lansând propriile sale mecanisme de reparare epidermică.

Toxicologie

Primul ajutor specializat în caz de otrăvire acută este oferit de un medic de toxicologie, un specialist implicat în eliminarea efectelor toxice asupra corpului anumitor substanțe.

Dermatolog pentru copii

Adesea pentru părinți este un mister care dermatologul unui astfel de copil. În cap sunt asociații cu un dermatolog, o campanie care este ascunsă atent și este adesea considerată ceva rușinos și neplăcut.

Dermatolog

Astăzi în domeniul dermatologiei există specialiști ca dermatolog, dermatovenerolog, dermatolog-cosmetolog și tricholog.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.