Se odihnește pe Marea Moartă

Temperatura Mării Moarte

Temperatura mării moarte îi plac turiștilor pe tot parcursul anului. Luați în considerare climatul Mării Moarte, temperatura aerului și a apei. De asemenea, vom alege perioada ideală a anului pentru odihnă și tratament pe malul Mării Moarte.

Contraindicații la tratament și odihnă pe Marea Moartă

Contraindicațiile la tratament și odihnă pe Marea Moartă se bazează pe proprietățile apei, a nămolului, a aerului și a mării. Luați în considerare principalele restricții pentru a vă odihni în Marea Moartă, precum și regulile de tratament eficient pe litoralul Israelului.

Orașele din Marea Moartă

Toate sanatorii, clinici și hoteluri sunt situate într-o zonă naturală specifică și nu doresc să petreacă activități medicale și de agrement undeva în deșert. Prin urmare, există dorința de a afla mai multe despre acele orașe ale mării moarte, care va trebui să treacă prin recuperare.

Sanatoriile din Marea Moartă

Israelul modern este liderul în ceea ce privește nivelul tratamentului sanatoriu și spa. Acest tip de distracție oferă o oportunitate nu numai să vă relaxați, ci și să vă vindecați, corectându-vă sănătatea. Pentru aceasta, sanatoriile mării moarte, care diferă în direcția specializată a bolii, pe care o tratează, sunt perfecte.

Statiuni de la Marea Moarta

Stațiunile din Marea Moartă, situate direct pe coasta sa, lângă plaje, sunt foarte numeroase.

Hoteluri pe Marea Moartă

Hoteluri pe Marea Moartă - în Israel și Iordania - sunt reprezentate de hoteluri de diferite clase (trei, patru și cinci stele).

Cum se ajunge la Marea Moartă?

Vreți să știți cum să ajungeți la Marea Moartă fără să pierdeți timp și bani? Luați în considerare două opțiuni posibile pentru un lac unic - din orașul celor trei religii din Ierusalim, precum și din Golful Aqaba pe Marea Roșie - din orașul port Eilat.

Plajele din Marea Moartă

Pentru a ajunge la plajele Mării Moarte în partea sa de nord, la doar 39 km de Ierusalim și de la Tel-Aviv, este necesar să depășiți distanța de două ori și jumătate mai mult.

Vreme pe Marea Moartă

Condițiile climatice caracteristice - adică, vremea pe Marea Moartă - sunt asociate cu locația lacului de sare. După cum se știe, Marea Moartă se află pe fundul văii Marelui Rift (un alt nume este depresiunea tectonică iordaniană).

SPA pe Marea Moartă

Aproape toate hotelurile din această zonă a stațiunii pot fi atribuite unui spa pe moarta moartă. Mergând pe Pământ promisă de un turist sau cu scopuri recreative, există întotdeauna o oportunitate de a alege un refugiu pentru gust și portofel.
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian.
For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian,
this article has been translated into the current language, but has not yet
been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this.
In this regard, we warn you that the translation of this article may be 
incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

Portalul iLive nu oferă consultanță medicală, diagnosticare sau tratament.
Informațiile publicate pe portal sunt doar de referință și nu ar trebui utilizate fără consultarea unui specialist.
Citiți cu atenție regulile și politicile ale site-ului. De asemenea, puteți să contactați-ne!

Copyright © 2011 - 2021 iLive. Toate drepturile rezervate.