^

Sănătate

Manipulări medicale

Extubarea traheală

Anesteziștii folosesc deseori concepte precum intubația și extubarea. Primul termen - intubație - înseamnă de fapt introducerea unui tub special în trahee, care este necesar pentru a asigura permeabilitatea căilor respiratorii a pacientului.

Spălarea urechilor din dopurile de sulf

Necesitatea unei proceduri, cum ar fi spălarea urechilor, apare atunci când excesul unei substanțe de ceară protectoare - cerument (ceară) - nu este excretat în mod natural, ci se acumulează în canalul urechii.

Bloc presacral

Procedura anestezică medicală utilizată în proctologie și chirurgie este blocul presacral. Luați în considerare indicațiile pentru punerea sa în aplicare, tehnica, complicațiile.

Mucoasa de douching: cum se face corect?

Mușețel - o plantă cu proprietăți medicinale pronunțate și o gamă largă de aplicații. Luați în considerare indicațiile privind curățarea iarbă și efectul său terapeutic.

Spălarea ochilor copiilor

Copiii sunt mai predispuși la traumatizare și la iritarea ochilor. Procedura de spălare este cea mai simplă și în același timp eficientă metodă de a elimina problema.

Spălarea ochilor: indicații, pregătire, reguli de conducere

O metodă eficientă pentru eliminarea oboselii și iritarea ochilor este spălarea. Luați în considerare soluțiile oftalmice populare și regulile de utilizare a acestora.

Masajul prostatei: tehnica, tipuri

Bărbații, a căror sănătate depinde nu numai de bunăstarea lor, ci și de familie, sunt foarte geloși de responsabilitățile lor sexuale. La urma urmei, problemele din pat se transformă treptat în conflicte serioase în afara și, uneori, chiar provoacă faptul că oamenii care iubesc înainte nu mai vor să fie împreună.

Puncția cavității pleurale

Plecurarea pleurală este înțeleasă ca o procedură în care se efectuează o lacerare a cavității pleurale pentru a diagnostica sau a efectua o manipulare terapeutică care poate salva viața unei persoane.

punctie lombara

Datele ei completează imaginea clinică și confirmă diagnosticul pentru polineuropatii, scleroză multiplă și neiroleucemie.

Blocada Novocain: coloana lombară, articulațiile, nervul, urechea

Pentru a scăpa de durerea acută și cronică în medicina clinică, se utilizează injecții locale de novocaină (un aminoester pentru anestezie locală) - blocada de novocaină.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.