^

Sănătate

Boli ale picioarelor

Pete albe pe picioare

Este adesea posibil să se observe pe corpul uman, acest lucru este vizibil în special pe picioarele bronzate, pete albe mici.

Gangrena umedă

Complicarea degradării țesuturilor moi de către o infecție bacteriană duce la topire (colicație) sau necroză purulentă, definită diagnostic ca gangrenă infecțioasă sau umedă.

Picioare de gangrena

Boala sau ulcerul care corodează corpul din cauza putrezirii (descompunerii și morții) a țesuturilor, grecii numiți gangraina. Așadar, gangrena piciorului este distrugerea și moartea țesuturilor sale, cauzată de încetarea alimentării cu sânge și / sau infecția bacteriană. Aceasta este o boală periculoasă care poate duce la amputație sau moarte.

Sindromul membrelor inferioare postflebitic

O caracteristică a considerat că PTS simptome severe îi sunt specifice, au fost în curs de dezvoltare de ceva timp mai târziu, după episodul de tromboză acută, și de a face cu ei este chiar mai dificilă decât boala primară.

De ce tocurile și cum să scapi de durere?

Dacă fascia plantară este întinsă excesiv, se formează o creastă sau osteofit, numit un impuls, în interiorul calcaneului.

Rodul de porumb: cauzele apariției, structurii, tratamentului

Superficial omozolelosti pe tălpi de tălpi de picioare (natrops) și calus de miriște este una dintre cele mai frecvente probleme cu picioarele. Zonele hiperkeratozei și calusele corneene de pe picioare pot apărea pe orice parte a piciorului, iar la unii oameni se formează un calus de bază pe braț.

Crăpăturile din pielea călcâiului

Problema este la fel de frecventă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poate să apară la orice vârstă și chiar la copii.

Crăpături în tocurile copiilor

În copilărie, tocurile crăpănesc mult mai rar decât la adulți, deoarece pielea copiilor este delicată, nu este afectată de factori mecanici. Cu toate acestea, în anumite circumstanțe, pot apărea fisuri la copii. 

Crăpături pe tocuri de sarcină și după naștere

În timpul sarcinii, toate problemele existente ale femeilor tind să progreseze. Acest lucru este facilitat de imunitatea redusă, schimbările constante în fondul hormonal. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.