^

informație

Profesorul este Shmuel Kivity cunoscut în comunitatea medicală globală în domeniul patologiilor alergice, imunologice și pulmonare.

Shmuel Kivity El a primit o educație strălucitoare și are o experiență impresionantă: studiul în cel mai mare centru educațional și științific al Israelului - Universitatea Ebraică, rezidență în Statele Unite la Spitalul Național Evreiesc din Denver în domeniul imunologiei și alergologiei, formare avansată la Centrul Medical Muntele Sinai (New York) în tratamentul morbidității copiilor, mai mult de 20 de ani de experiență, postul de șef al departamentului de alergie și imunologie clinică.

Mai mult de 160 de lucrări științifice și publicații în reviste bine-cunoscute internaționale aparțin autorului său, metodele sale în domeniu sunt utilizate cu succes în multe clinici europene, iar colegii din alte țări îl ascultau.

Profesorul în lucrarea sa aplică cele mai moderne evoluții științifice și metode terapeutice eficiente, preia formele severe și neglijate ale bolii, chiar și cele considerate incurabile. Rezultatul tratamentului său este o remisiune de lungă durată.

El îi sfătuiește atât pe adulți cât și pe copii în tratamentul dermatitei, astmului bronșic, bolilor autoimune complexe și alergice. Vorbește engleza și ebraica.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Ebraice din Ierusalim, Israel
  • Stagiu în domeniul imunologiei și alergologiei pediatrice la Centrul Medical Muntele Sinai, New York, SUA
  • Rezidență în Imunologia și Alergologia Copiilor la Spitalul Național Evreiesc din Denver, Statele Unite ale Americii
  • Rezidență în medicină generală, imunologie clinică și alergologie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația israeliană de imunologie și alergologie
  • Asociația Internațională a alergilor
  • Asociația Americană a Imunologilor Clinici
  • Membru onorific al Academiei Americane de Alergie și Imunologie Clinică
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.