^

informație

Ofer Shpilberg - Un renumit specialist israelian în domeniul hematologiei și oncohematologiei. El practica cu succes tratamentul patologiilor hematologice și hematologice la pacienții de orice vârstă. Activitatea principală a profesorului este tratamentul formelor acute și cronice de leucemie, boli de sânge, anemii de diverse etiologii, precum și limfom, mielom, leucemie mieloidă.

Medicul este Shpilberg bine educat, studiile sale au avut loc la universități din Israel și Statele Unite. El conduce în prezent departamentul de hematologie și hemato-oncologie al centrului medical. Este profesor la Facultatea de Medicină a Universității Ben-Gurion și profesor la Universitatea din Pittsburgh.

Ofer Shpilberg - un profesionist în domeniul său de activitate, este un expert internațional recunoscut. Numele său poate fi găsit pe lista experților de vârf care practică tratamentul leucemiei, anemiei, mielomului și leucemiei limfocitare.

În plus față de practica medicală obișnuită, medicul Shpilberg participă la cercetarea sponsorizată de stat, îmbunătățește tratamentul mielomului și limfomului. El a publicat deja peste 140 de lucrări în publicații medicale oncologice, hematologice și alte publicații medicale.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicina Universitatea. Ben Gurion, Israel
  • Master în medicină internă la Universitatea din Tel Aviv, Israel
  • Maestru de Medicina in Sanatate Publica de la Universitatea din Pittsburgh, SUA
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.