^

informație

Mihal Lunz - un cunoscut otolaringolog israelian care practică tratamentul diferitelor patologii ale tractului respirator superior la pacienții de vârste diferite. Medicul are mai mult de 35 de ani de experiență de lucru, în timpul căruia Lunz conduce diagnosticul și tratamentul cu succes a bolilor otolaringologice, de la auzul acut și cronic, la otită, colesteatom, tulburări ale sistemului vestibular și nervului facial, procesele tumorale ale organelor de auz etc.

Povestea unui profesor de sex feminin este destul de revelatoare: datorită problemelor sale de auz, ea a fost tratată odată cu o implantare de electrozi care înlocuiesc nervul auditiv. După ce a experimentat această tehnică, medicul a reușit să-l introducă în practica medicinei israeliene.

Mihal Lunz utilizează cele mai recente metode endoscopice cu impact scăzut de înaltă performanță: până în prezent, medicul a efectuat mai mult de o mie de intervenții reușite, cum ar fi tympanoplastia, osteoplastia, implantarea cohleară, reconstrucția ossicolelor auditive etc.

Medicul a Lunz organizat și a lansat în acțiune un program medical amplu care implică utilizarea metodelor terapeutice și chirurgicale pentru a restabili organul de auz și funcția auditivă. Acest program este unic și nu are analogii în clinicile israeliene. Lunz direcționează Centrul Medical de ORL și Chirurgie în zona capului și gâtului, cavitatea orală și maxilarul, la clinica "Assuta".

Practica clinică de bază a medicului este completată de activități active de cercetare pe termen lung. Mihal Lunz a publicat mai mult de o sută de lucrări științifice, desfășoară periodic audieri în universități populare din lume - de exemplu, prelegeri au fost făcute la universitățile din Miami, Cambridge, Roma, Hanovra, precum și la Royal British Society și la Universitatea Cornell. În plus, profesorul este implicat în activități didactice (facultate medicală la Universitatea "Technion" din Haifa).

Medicul a Lunz primit un premiu pentru participarea ei neprețuită la îmbunătățirea sferei științifice și tehnologice (2002).

Educație și experiență de lucru

 • Facultatea de Medicină, Școala Sackler, Universitatea Tel Aviv, Israel
 • Reprezentarea în domeniul otolaringologiei la centrul medical "Meir" din Kfar Saba, Israel
 • Specializarea în otolaringologia pediatrică și adultă a urechii și auzului la Spitalul American "JACKSON MEMORIAL" Miami, SUA

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

 • Asociația Otorinolaringologică din Israel
 • Asociația otologică americană
 • Societatea Neurotologică din Israel
 • Academia Americana de Otorinolaringologie si chirurgie capului si gatului
 • Societatea israeliană pentru studiul audierii
 • Asociația Europeană a Otorinolaringologiei Pediatrice
 • Societatea israeliană pentru chirurgia capului și gâtului
 • Academia Europeană de Otologie și Neurootologie
 • Consiliul Științific al Societății Europene pentru Tratamentul urechii și restaurarea auzului
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.