^

informație

Ilan Bank - reumatologul renumit în lume, care se ocupă cu diagnosticul, prevenirea și tratamentul diferitelor stadii ale bolilor articulațiilor și țesuturilor conjunctive, patologiilor imunologice și interne. Experienta practicii continue este de 45 de ani. În acest timp, medicul a reușit să vindece mii de pacienți din diferite părți ale lumii. Experiența bogată și profesionalismul joacă un rol imens în diagnosticarea corectă, numirea unei terapii eficiente. Ca urmare, pacienții sunt vindecați cu succes și sunt supuși unei reabilitări accelerate.

Doctor Bank - absolvent al Universității din Tel Aviv, are o diplomă cu onoruri. El are un stagiu lung în Statele Unite, calificat în domeniul bolilor interne și al reumatologiei la Universitatea din Columbia.

În prezent este profesor de medicină, profesor, lector la universitățile din Tel Aviv și Columbia. Adesea acționează ca lider de cercetare. Medicul a câștigat faima mondială în 1986, după descoperirea unor noi tipuri de imunocite responsabile de identificarea celulelor microbiene, virale și tumorale. Până în prezent, această descoperire este folosită în mod activ de către experții mondiali în tratamentul patologiilor reumatice și autoimune, a bolilor sângelui și a pielii, a diferitelor procese infecțioase.

Profil pe Researchgate 

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină Universitatea din Tel Aviv, Israel
  • 7 ani de serviciu ca medic în Forțele de Apărare a Israelului
  • Internship în medicină internă și reumatologie la Universitatea Columbia, New York, SUA
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.