^

informație

Eyal Reinstein Este un expert bine-cunoscut în domeniul geneticii și geneticii oncologice. Activitățile sale includ studiul caracteristicilor ereditare ale apariției cancerului în familii și generații. Doctorul conduce Institutul de Genetică, este un profil specializat al laboratorului. Experiența practică continuă depășește cincisprezece ani.

Pe lângă direcția oncogenetică, medicul Reinstein se ocupă profesional cu detectarea genelor responsabile de incidența ereditară a țesutului conjunctiv, precum și cu descrierea clinică a acestor patologii.

Medicul a obținut o diplomă cu onoruri de la Facultatea de Medicină a Universității Technion, a fost intern în majoritatea centrelor israeliene și americane și a lucrat ca asistent de cercetare la departamentul biologic de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts din Boston. În prezent ocupă titlul de profesor la Facultatea de Medicină a Universității Technion (Haifa).

Profesorul Reinstein continuă să lucreze la cercetarea sindroamelor genetice ale oncopatologiilor familiale, studiază zona genitală feminină, intestinul, sistemul endocrin, bolile țesutului conjunctiv, anevrismul aortic, întârzierea creșterii genetice etc.

Eyal Reinstein El este autorul a aproape cincizeci de lucrări scrise în timpul studiilor genetice și publicate în periodice speciale. Medicul are numeroase premii, iar rapoartele sale sunt adesea citite la diferite congrese și simpozioane medicale din lume.

Profil pe Researchgate 

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Technion din Haifa, Israel
  • Specializare în biochimie, Israel
  • Specializarea în genetică la Universitatea din Los Angeles, Statele Unite ale Americii
  • Stagiu la Departamentul de Biologie al Institutului de Tehnologie din Massachusetts din Boston, Statele Unite ale Americii

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația de Genetică din Israel
  • Asociația Europeană a Geneticii Umane
  • Asociația Americană pentru Medicină Genetică
  • Societatea Americana de Genetica Umana
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.