^

informație

Dan Fliss Este profesor, șef al departamentelor de otorinolaringologie și chirurgie la o clinică majoră din Israel. Acesta este un medic bine cunoscut, care are o vastă experiență în activitatea operativă în patologia regiunii feței și a colului uterin, procesele tumorale în cavitatea nazală și sinusurile.

În practica sa medicală, profesorul Fliss se concentrează pe conservarea organelor și pe facilitarea perioadei de reabilitare după operație. Principala metodă de efectuare a operațiilor este endoscopică, în conformitate cu standardele internaționale moderne.

Dan Fliss recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes otolaringologi, oncologi și nu numai în Israel. Este bine cunoscut faptul că profesorul lucrează îndeaproape cu Clinica Muntelui Sinai de la Universitatea Canadiană din Toronto, participând activ la cercetarea la Centrul Sannibrook pentru Chirurgie Microvasculară și Reconstrucția Capului și Neck și la Canadian Health Science Center.

Profilul social pe Researchgate

Educație și experiență de lucru

  • 1989-2001 Spitalul din sudul Israelului - "Forty" (Beer-Sheva). 
  • 2001-2018 Șef al Departamentului de ORL, la cel mai mare centru medical de stat din Israel - Ichilov - Sourasky.

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația israeliană de Otorhinolaringologie, chirurgie cap și gât
  • Asociații internaționale în domeniul oncologiei chirurgicale a capului și gâtului

Publicații în reviste medicale străine

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.