^

informație

Avi Ben-Harush - unul dintre cei mai cunoscuți experți mondiali reprezentând domeniul ginecologiei, obstetriei și medicinei reproductive. Ea este expert internațional, diagnostice și tratează orice afecțiuni ale profilului ginecologic. În contul său - mii de proceduri de inseminare artificială, masa cazurilor de succes de tratare a infertilității. Timp de mai mult de 25 de ani, el a fost consultant privind disfuncția reproductivă, ajutând la restabilirea abilităților fertile după tratamentul oncopatologic.

Acceptă pacienți din întreaga lume, oferă diagnostice de înaltă calitate și oferă tratament - inclusiv, efectuează intervenții chirurgicale complexe menite să mențină funcția naturală a femeii.

În practica sa, profesorul Ben-Harush folosește diferite tehnici de FIV, folosindu-se întotdeauna o abordare individuală a fiecărui pacient, ajutând chiar și în situațiile cele mai dezamăgitoare.

Practica medicală nu este singura activitate a medicului. Își îmbunătățește constant abilitățile, desfășoară activități de cercetare științifică, prezintă lucrări științifice în periodice profesionale, preda și participă la crearea de manuale medicale pentru studenți.

Avi Ben-Harush - un profesor excelent care nu se angajează să împărtășească experiența clinică și academică cu tânăra generație de ginecologi și reproducători. El deține în mod regulat ateliere de lucru, constând din comunități specializate de nivel internațional, se îmbunătățește în mod constant în studiul problemelor de infertilitate, FIV și problemele generale ale ginecologiei.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicina Universitatea. Ben-Gurion, Beersheba, Israel, doctor în medicină (MD)
  • A doua diplomă academică în obstetrică și ginecologie la Facultatea de Medicină, Universitatea Tel Aviv, Israel
  • Internship în domeniul inseminării artificiale și restaurării funcției de reproducere în spitalul "Beilinson", Petah Tikva, Israel
  • Internship în FIV la Universitatea McGill, Montreal, Canada

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația de Obstetrică și Ginecologie din Israel
  • Societatea israeliană pentru conservarea fertilității
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.