^

informație

Mickhael Tal - un specialist renumit în domeniul radiologiei israeliene, care folosește metode moderne de tratare a venei varicoase în activitatea sa - în special terapii neinvazive. Ea deține funcția de director al departamentului radiologic din cea mai mare clinică israeliană "Assuta". Ea trateaza diferite forme de patologii vasculare folosind cele mai avansate tehnici radiologice.

Activitatea practică a doctorului Tal vizează utilizarea metodelor terapeutice minim invazive fără corectarea promptă. Efectueaza tratament vascular cu laser, terapie cu unde radio, inclusiv masina ultramoderna Clarivein.

Mickhael Tal - Absolvent al Universității Ebraice din Ierusalim, pregătit la centrele medicale din Israel și Statele Unite. El este un om de știință inovatoare renumit, care practică în mod constant cercetarea, dezvoltând noi metode de tratament, folosind scheme medicale avansate și dispozitive.

De exemplu, una dintre cele mai recente și inventive invenții a fost aparatul Clarivein, cu care este posibil să se vindece vene varicoase fără intervenție chirurgicală și disconfort dureros. Procedura de tratament este relativ scurtă, nu necesită anestezie, iar pacientul poate reveni la modul obișnuit de viață imediat după terminarea tratamentului. Noul dispozitiv a fost testat cu succes de Oficiul Organizației pentru controlul siguranței și eficienței preparatelor medicale și a echipamentelor medicale și este acum utilizat pe scară largă în multe clinici din întreaga lume. Mickhael Tal angajat în activități de formare, practicând ateliere de lucru cu privire la utilizarea unui dispozitiv unic.

Doctorul Tal oferă cursuri studenților de la Universitatea Americană Yale, participă la congrese și congrese internaționale specializate, este autorul a peste 40 de materiale științifice.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Ebraice din Ierusalim, Israel
  • Stagiu la Spitalul Hadassah din Ierusalim, Israel
  • Stagiu la Centrul Medical Chaim Sheba, Tel-a-Shomer, Israel
  • Specializarea în radiologie la Spitalul Universitar Drexel University din Philadelphia, SUA
  • Specializare în radiologia invazivă la Universitatea Yale, Connecticut, SUA

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Radiologilor din Israel
  • Societatea Americana de Radiologie
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.