^

informație

Itamar Bozer Este un chirurg ortopedic israelian avansat, expert renumit în tratamentul leziunilor traumatice ale articulațiilor umărului, șoldului și genunchiului. În practica sa, folosește în mod activ metode conservatoare de terapie, efectuează intervenții intra-articulare minim invazive și injectabile care utilizează medicamente, utilizând controlul cu ultrasunete. Curează cu succes leziunile primite în timpul activităților sportive profesionale.

Itamar Bozer implică conducerea tehnologiilor moderne în tratament, inclusiv planul chirurgical. Experiența practicii sale medicale depășește 15 ani: în această perioadă, medicul a efectuat mai mult de o mie de intervenții artroscopice complexe în zona articulațiilor genunchiului, umărului și șoldului.

Medicul Bozer este un specialist înalt educat, a făcut un stagiu și și-a îmbunătățit calificările în bine-cunoscutele centre medicale israeliene și americane. Astăzi este specialistul principal al Departamentului de Ortopedie și Chirurgie la cea mai mare clinică din Israel.

Itamar Bozer nu se limitează doar la practica clinică: se remarcă faptul că participă în mod regulat la experimente științifice privind tratamentul bolilor articulației șoldului, precum și a tuturor tipurilor de lucrări biologice și chimice. Doctorul a scris mai mult de două duzini de materiale științifice și un întreg capitol în revista specializată "Medicina Sportivă Ortopedică", care acoperă subiectul trăsăturilor anatomice și biomecanice ale coapsei.

Bozer participă sistematic la congrese medicale internaționale și la conferințe de orientare ortopedică și traumatologică. Este lector la Asociația de Artroscopie Hipono-Americană din America de Nord.

Educație și experiență de lucru

  • Studiu la Universitatea. Ben-Gurion în Negev, Beersheba, Israel
  • Specializarea în ortopedie în spital. Chaim Sheba, Tel-a-Shomer, Israel
  • Internship la Clinica Hillel Yaffe, Hadera, Israel
  • Internship în ortopedie clinică la Universitatea Stanford, California, SUA

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Medicală din Israel
  • Asociația israeliană ortopedică
  • Societatea Ortopedică Americană de Medicină Sportivă (AOSSM)
  • Asociația Artroscopică din America de Nord (AANA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.