^

informație

Fredi Aviv - Oncolog și hematolog israelian avansat, are cele mai înalte calificări și faima internațională. Experiență practică - 30 de ani. Specializarea de bază a medicului este diagnosticarea și tratamentul unei game largi de afecțiuni hematologice.

Medicul Aviv este un expert recunoscut în lumea transplantului, aparține grupului de specialiști avansați implicați în operațiile de transplant de celule sanguine și de măduvă osoasă.

Fredi Aviv arată doar calități umane pozitive: el este întotdeauna calm, pozitiv și colectat. El reușește să combine cu ușurință practica clinică și cercetarea științifică. El a remarcat participarea sa regulată la campaniile globale de cercetare în care se ridică probleme legate de transplantul de celule stem. Medicul își publică lucrările în prestigioase periodice medicale, citește rapoarte la congrese și simpozioane de nivel local și internațional.

Medicul Aviv acceptă pacienții la centrele medicale de stat, desfășoară o practică privată, lucrează ca profesor de hematologie la Universitatea din Tel Aviv și supraveghează un curs de formare la Ministerul Sănătății israelian. El oferă în mod regulat prelegeri studenților israelieni, austrieci și britanici - viitori hematologi, hematologi și transplantologi.

Educație și experiență de lucru

  • Universitatea Azerbaidjan, doctor în medicină (MD)
  • Stagiu și internship clinic în medicina internă, hematologie și oncohematologie la Universitatea Tel Aviv, Israel

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația medicală israeliană (IMA)
  • Societatea israeliană de medicină internă (ISID)
  • Asociația pentru hematologie israeliană (IHA)
  • Asociația Americană de Hematologie (AHA)
  • Asociația Europeană pentru Hematologie (EHA)
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.