^

informație

Eran Hadad este unul dintre cei mai respectați chirurgi plastici israelieni. Experiența operei sale este de treizeci de ani. În prezent, are o diplomă medicală și este medic senior la departamentul de chirurgie plastică din centrul medical.

Eran Hadad - Absolvent al școlii Sackler de la Universitatea din Tel Aviv. A trecut o specializare în centrul medical israelian Assaf-a-Rofe.

Medicul este un chirurg recunoscut, talentat, din cauza căruia există deja mai mult de mii de intervenții de natură estetică, plastică și reconstitutivă. Printre cele mai frecvente operațiuni se numără îndepărtarea cicatricilor și cicatricilor, rinoplastia, blefaroplastia, ridicarea zonei cervicale și a feței, restabilirea frumuseții pielii după arsuri și leziuni traumatice. În plus, chirurgul efectuează o intervenție chirurgicală la sân (inclusiv pentru bărbați), o corecție generală a cifrei.

Specializarea suplimentară Eran Hadad poate fi numită îndepărtarea formațiunilor tumorale și a altor defecte pe față și în alte părți ale corpului, utilizând tehnologia inovatoare a MOHS. Această metodă implică nu numai îndepărtarea specifică a unui neoplasm problema, ci și examinarea microscopică simultană a granițelor sale. Operația este necesară la pacienții cu cancer de piele diagnosticat.

Eran Hadad a publicat peste 35 de articole proprii în periodice medicale. Participarea sa activă la simpozioane internaționale, prelegeri regulate cu privire la cele mai interesante aspecte din domeniul chirurgiei plastice sunt remarcate. Medicul este un instructor clinic care îi învață pe elevi de la Școala de Medicină. Sackler (Universitatea din Tel Aviv).

Activitatea Eran Hadad a fost marcată în mod repetat prin premii și premii care demonstrează contribuția sa semnificativă la îmbunătățirea chirurgiei plastice.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină. Sackler, Universitatea din Tel Aviv, Israel
  • Stagiu la centrul medical "HaGalil HaMaaravi", Nahariya, Israel
  • Servirea în Forțele de Apărare a Israelului ca medic militar
  • Specializarea în domeniul chirurgiei plastice în cadrul departamentului de chirurgie plastică a centrului medical "Asaf-a-Rofe", Beer Yaakov, Israel
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.