^

Totul despre chirurgia plastica

"Creația naturii este întotdeauna mai perfectă decât orice creație artificială", a spus Cicero cu multe secole în urmă, dar o femeie modernă are un punct de vedere diferit în această privință, iar chirurgia plastică vine în ajutorul ei.

Ridicare cu laser

Milioane de oameni din întreaga lume sunt preocupați de păstrarea tinereții și a aspectului frumos. Pe aceste aspirații naturale, dar uneori nerealiste, se construiesc imperii întregi de afaceri cu cifre de afaceri de numerar vertiginoase.

Repararea nasului

Această procedură vă permite să faceți față cu o serie de probleme care provoacă neplăceri oamenilor. Scurtați nasul, îndepărtați bara, modificați forma nasului și dați-i o formă naturală după ce deformarea este acum simplă.

Plastic de contur intim

Motivele pentru o astfel de procedură poate fi asociată cu o varietate de probleme, dar cel mai adesea este doar o dorinta de femei sau bărbați pentru a aduce corpul într-o stare aproape de așa-numita idealul pe care fiecare persoană are propria sa, foarte special.

Schimbarea de sex

Este necesar să fie examinată, pentru a evalua starea de sănătate. O astfel de pregătire îndelungată este necesară pentru că nu se poate face nimic dacă o persoană o regretă brusc după operație.

Chirurgie cosmică: mituri și fapte

Zonele de medicină estetică sunt supraaglomerate cu o mulțime de mituri și uneori este dificil de înțeles ce afirmații pot fi adevărate și care este doar ficțiune.

Estetica chirurgicala a buzelor

Chirurgii cosmeticieni pot acum să crească, să reducă, să reînnoiască, să scurteze și să extindă buzele în conformitate cu solicitările pacientului. Acest articol analizează embriologia, anatomia, estetica și obiectivele chirurgiei buzelor. În concluzie, multe operații moderne pe buze sunt descrise.

Otoplastie: corecția chirurgicală a urechii

Otoplastia este o corecție chirurgicală a urechii. Prin analogie cu rinoplastia, în acest caz calea spre rezultatul optim începe cu o analiză tridimensională a deformării.

Calificarea medicului: cine ar trebui să efectueze o intervenție chirurgicală plastică?

Mult depinde de calificările pe care chirurgii trebuie să le primească înainte de a dobândi dreptul de a se numi "chirurgi plastici" și de a efectua operații definite sub denumirea de "chirurgie plastică".

Lasere in chirurgie plastica

Laserele emit energie luminoasă, care se mișcă sub formă de valuri asemănătoare cu lumina obișnuită. Lungimea de undă este distanța dintre două valuri adiacente.

Anestezie în chirurgia estetică (plastică)

Operațiile în chirurgia estetică sunt clasificate ca simple sau complexe. Durata operațiunilor poate varia în mod substanțial: de la câteva minute la mai multe (7-8) ore.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.