^
A
A
A

Spate puternic: Tija tijei

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Poziția inițială

Faceți bara care se află pe podea, picioarele la o lățime de 40 cm. Așezați-vă și luați bara, brațele ușor mai late decât lățimea picioarelor.

Notă: Înainte de a ridica bara, asigurați-vă că țineți spatele și umerii drepți și nu le înclinați înainte. Capul meu e sus. Utilizați greutăți ușoare.

Mișcarea de bază

Țineți umerii și coatele într-o poziție închisă, stați drept, folosind atunci când ridicați mușchii șoldurilor și spatelui. Notă: Capul privește în față. Nu te uita în jos. Așa că vă întoarceți spatele și vă puteți răni.

Poziția finală

Treceți încet la poziția de pornire. Notă: Monitorizați mișcarea tijei. Nu este nevoie să o aruncați pe podea, la fel ca și unii luptători.

trusted-source[1]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.