^

Sănătate

Error message

  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 798 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).
  • Warning: implode(): Invalid arguments passed in _menu_translate() (line 799 of /var/www/ilive/data/www/ilive.com.ua/includes/menu.inc).

Tratamentul bolilor

Tratamente actuale și emergente pentru pacienții cu COVID-19

Răspândirea pandemică a infecției cu COVID-19 a afectat foarte mult activitățile sistemului de sănătate global. Mulți experți au fost obligați să suspende unele cercetări în desfășurare în favoarea dezvoltării și testării de noi medicamente pentru tratamentul pacienților cu coronavirus.

Tratamentul stafilococului fără antibiotice

Trebuie să stipulăm imediat că nu este vorba despre toate antibioticele cunoscute, ci despre produsele farmaceutice. Este imposibil să se trateze o infecție bacteriană fără agenți antimicrobieni.

Ce trebuie făcut în caz de cistită acută?

Una dintre metodele eficiente de tratare a cistitei acute este terapia etiotropică. Este un tratament antimicrobian și antibacterian cu medicamente speciale care elimină cauza inflamației - bacterii. În combinație cu alte metode, etiotropiul promovează o recuperare rapidă.

Ce trebuie să faceți și cum să tratați ovarele multifoliculare?

Sindromul este tratat de un ginecolog-endocrinolog și de un număr de specialiști înruditori. Sarcina medicului este de a elimina dezechilibrul hormonal și de a preveni perturbarea acestuia în viitor, precum și de a restabili abilitățile reproductive ale pacientului.

Tratamentul hipermobilității

Pentru a obține un rezultat pozitiv și durabil, se recomandă efectuarea unui tratament complex. Cel mai adesea este reprezentat de diverse medicamente, precum și proceduri de fizioterapie.

Spikes în plămâni: ce să faceți, cum să tratăți?

Terapia cu oxigen este utilizată pentru a ușura scurgerea respirației și alte semne de insuficiență respiratorie. La multiple shvarts sunt prezentate procedurile de plasmefereză și hemosorbție.

Tratamentul neuropatiei ischemice

Neuropatia ischemică este un tip special de patologie a sistemului nervos, când totul decide timpul. Încălcarea circulației sanguine atinge foarte repede celulele nervoase, care practic nu sunt restaurate.

Tratamentul eficient al erizipetelor

Erizipel sau erizipel - o infecție cauzată de anthroponotic hemolitic grup streptococ A. Aceasta boala poate fi vindecată destul de greu, de multe ori devine cronică - în special în cazurile în care pacientul nu merge la medic imediat după primele simptome.

Tratamentul capsulitei cu medicamente și alternative

Metoda de tratament a inflamației pungii sinoviale și a capsulei comune depinde de stadiul bolii. Acest lucru ia în considerare faptul că patologia este predispusă la auto-rezoluție. Tratamentul are loc într-un cadru ambulatoriu.

Sindromul de derealizare a persoanei: ce să faceți, cum să vindecați pastilele

Starea care se dezvoltă ca un sindrom independent pe fondul stresului acut sau prelungit, apare brusc și scapă cel puțin o persoană într-o confuzie. Ce să faci cu derealizarea?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.