^

Sănătate

Operațiuni

Operatie de ingrosare a penisului

Chirurgia corectivă a organelor genitale masculine, în special, operația de îngroșare a penisului, precum și de creștere a lungimii acestuia, se referă la faloplastie.

Pericardectomia

Pentru a preveni dezvoltarea unor afecțiuni care pun viața în pericol, se prescrie pericardectomia - o intervenție chirurgicală în care pericardul este îndepărtat - parțial sau complet.

Operație de sforăit

Tratamentul chirurgical al ronhopatiei, adică intervenția chirurgicală pentru sforăit, poate rezolva unele probleme de reducere a permeabilității căilor respiratorii superioare - reducerea lumenului acestora datorită structurilor anatomice existente ale nazofaringelui, orofaringelui și laringofaringelui.

Chirurgie pentru o fractură de șold la vârstnici

Geriatrii spun că orice persoană în vârstă cu o fractură de șold ar trebui operată.

Proteză peniană

Endofaloproteza, sau protetica peniană, este o intervenție chirurgicală pentru corectarea disfuncției erectile. În timpul operației, corpurile cavernoase ale penisului sunt înlocuite cu implanturi.

Zdrobirea pietrelor la rinichi: metode de bază

Când s-au format pietre la rinichi, afectând funcționarea sistemului urinar și toate încercările de a scăpa de ele cu ajutorul terapiei medicamentoase nu au reușit, rămâne o modalitate - zdrobirea pietrelor la rinichi sau litotrizia.

Chirurgie pentru îndepărtarea hidropizei testiculului

Există controverse cu privire la tratamentul hidrocelului primar. Sunt descrise aspirația și scleroterapia; cu toate acestea, hidrocelectomia sau hidrocelectomia rămâne tratamentul la alegere pentru hidrocel.

Artrotomie

Expunerea articulației și deschiderea cavității sale se efectuează chirurgical, iar această manipulare în chirurgia ortopedică și traumatică este definită ca artrotomie, care poate fi efectuată cu diferite abordări chirurgicale.

Stapedectomie

O stapedectomie este o microchirurgie la nivelul urechii medii. Operația se efectuează cu scopul de a restabili mecanismul fiziologic de transmitere a sunetului prin îndepărtarea completă sau parțială a stapelor.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.