^

Sănătate

Operațiuni

Ce este faloplastia?

Faloplastia este corectarea și/sau reconstrucția penisului masculin prin intervenție chirurgicală. Necesitatea acestei intervenții chirurgicale plastice poate apărea din diverse motive.

Îndepărtarea epididimului

Sub anumiți factori (răziuni, procese inflamatorii și tumorale), poate apărea problema îndepărtării epididimului: aceasta este o operație rară, care este prescrisă atunci când tratamentul conservator prelungit este ineficient.

Chirurgie de îndepărtare a chistului testicular

Îndepărtarea unui chist testicular este una dintre cele mai frecvente intervenții chirurgicale care se efectuează în principal bărbaților cu vârsta de 45 de ani și peste. Chistul este un neoplasm gol malign. De regulă, chistul este umplut cu exudat lichid.

Chirurgie pentru hidrocel testicular

Chirurgia hidrocelului testicular este poate singura modalitate eficientă de a trata această boală. Metodele tradiționale sunt adesea ineficiente.

Operatie de ingrosare a penisului

Chirurgia corectivă a organelor genitale masculine, în special, operația de îngroșare a penisului, precum și de creștere a lungimii acestuia, se referă la faloplastie.

Pericardectomia

Pentru a preveni dezvoltarea unor afecțiuni care pun viața în pericol, se prescrie pericardectomia - o intervenție chirurgicală în care pericardul este îndepărtat - parțial sau complet.

Operație de sforăit

Tratamentul chirurgical al ronhopatiei, adică intervenția chirurgicală pentru sforăit, poate rezolva unele probleme de reducere a permeabilității căilor respiratorii superioare - reducerea lumenului acestora datorită structurilor anatomice existente ale nazofaringelui, orofaringelui și laringofaringelui.

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.