^

Sănătate

Boli ale sistemului genito-urinar

Secreții albe la bărbați

Nu toate secrețiile la bărbați indică patologie și dezvoltarea unor boli grave; există și o secreție fiziologică din penis, de obicei transparentă. 

Tratamentul cistitei cu sânge

Este importantă vizita la medic, atât în cistita acută, cât și în cea cronică cu sânge. Chiar dacă pacientul tocmai a încheiat un curs de terapie și simptomele au revenit din nou, trebuie solicitată imediat asistență medicală.

Cistita cu sange: cauze, simptome, diagnostic

Inflamația vezicii urinare se caracterizează prin nevoia frecventă și dureroasă de a urina. Uneori se poate observa cistita cu sange care apare la sfarsitul actului de urinare, sau pur si simplu este prezenta in lichidul urinar, colorand-o intr-o nuanta rosiatica sau roz.

Primul ajutor pentru cistita la femei si barbati

Cistita este o afecțiune destul de dureroasă asociată cu leziuni acute sau cronice ale tractului urinar. Primul ajutor pentru cistita este aproape întotdeauna acordat, deoarece pacientul este îngrijorat de durere severă ascuțită, durere, starea se agravează brusc.

Ce sunt granulele Fordyce?

Glandele sebacee vizibile ale pielii - sub formă de mici noduli (papule) de diferite localizări - au fost descrise pentru prima dată în 1861 de anatomistul elvețian Albert Kelliker, dar au primit numele de granule Fordyce pe numele unui alt medic, dermatologul american John. Fordyce, care le-a raportat 45 de ani mai târziu...

Arsuri, crampe și scurgeri albe la bărbați

Luați în considerare cele mai frecvente boli la bărbați, care se caracterizează prin arsuri, crampe și scurgeri albe.

Secreții albe din uretra la bărbați

Una dintre posibilele cauze ale scurgerii albicioase din uretra la barbati este uretrita. 

Secreții albe în urină la bărbați

Dacă în urină apar scurgeri albe, atunci acesta este unul dintre semnele unui proces patologic. Incluziunile albicioase pot fi lipicioase sau seamănă cu fulgi. 

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.