^

Sănătate

A
A
A

Anticorpi la o proteină care sporește efectul bactericid al neutrofilelor

 
, Editorul medical
Ultima examinare: 18.10.2021
 
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

În mod normal, nu există anticorpi la proteina care sporesc efectul bactericid al neutrofilelor absente în serul de sânge (utilizând metoda imunofluorescenței indirecte). Pentru metoda ELISA, punctul de separare pentru anticorpii IgG este de 15 U / ml.

Proteina, care sporește acțiunea bactericidă a neutrofilelor, este o proteină membranară a neutrofilelor și a monocitelor. Funcția sa principală este de a lega endogene de bacterii. Anticorpii la această proteină se găsesc cel mai adesea în boala Crohn și în colita ulcerativă. În unele cazuri, anticorpii la o proteină care sporește efectul bactericid al neutrofilelor pot fi detectați în bolile infecțioase cronice de diverse etiologii.

trusted-source[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12]

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.