^

Nașterea este rezultatul natural al sarcinii și dovezile că fătul este complet format și coaptă pentru începutul vieții în afara pântecelui mamei. Excepția este nașterea prematură, care poate fi până la atingerea perioadei de 37 săptămâni. Apropo, în mai mult de 60% din cazurile de amenințare cu nașterea prematură, stresul cronic este de vină ...

Forței de muncă, adică, fătul din uter, apar in mod natural, dar cu un număr de factori adverse, copilul este luată printr-o operație specială - operație cezariană.

Este util să știm că durata procesului de naștere al copilului este individuală, dar pentru cei care se tem să nască, nașterea durează mai mult de o oră.

Articole populare din această secțiune

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.