^

Produse cosmetice

În managementul pacienților cu profil cosmetologic, specialistul trebuie să țină cont de faptul că modificările de la nivelul pielii sunt mai mult sau mai puțin corelate cu o varietate de schimbări apărute în organism ca un întreg. În special, acest lucru se aplică la diferite boli de piele, precum și îmbătrânirea lor prematură. În unele cazuri, tratamentul multor dermatozelor, reacție a pielii la îmbătrânirea pielii și a altor probleme estetice ar trebui să nu se limiteze la proceduri cosmetice, dar este necesar să se decidă cu privire la numirea ca terapie externă (locală), și înseamnă impactul global.

Creme de față după 30 de ani: ieftine, farmacie, profesionale

Îngrijirea regulată a pielii este un moment important în viața fiecărei femei care încearcă să arate bine, atât acum cât și în câțiva ani. Pentru a face acest lucru, a dezvoltat o multime de produse cosmetice destinate tuturor categoriilor de vârste.

Creme de albire pentru pete de pigment și pistrui

Culoarea pielii unei persoane este determinată de celulele pigmentare - melanocitele. Acestea sunt conținute în straturile epidermice și, pe lângă umbre, protejează corpul de expunerea excesivă la soare. Acest lucru este normal.

Cremă-geluri pentru față: hidratant, mat, tonic

Problema pielii, prezența acnee și a inflamației,, ofilire, luciu gras uscat, seboree - toate acestea, și nu numai este un motiv important pentru achiziționarea unui preparat blând, ușor, cu o textură gelatinos.

Crema-seruri pentru față: hidratantă, întineritoare

Serurile cosmetice sunt un produs relativ nou, oarecum diferit de cremele tradiționale. Ele conțin mai multe substanțe active și într-o concentrație mai mare.

Creme profesionale pentru față

Spre deosebire de produsele de masă necostisitoare, liniile profesionale sunt mult mai costisitoare; Aceste creme nu sunt produse de toate brandurile și nu pot fi achiziționate în magazinele obișnuite.

Crema de fata cu vitamina C

Acidul ascorbic este una dintre componentele utile pe care pielea are nevoie. Echilibrarea echilibrată este una din modalitățile de a le furniza organismului. Cu deficiența sa, creșterea fragilității vaselor și a asteriscelor vasculare pe față, albirea în jurul ochilor.

Cremă de zi pentru piele umedă, uscată, combinată și sensibilă

Multe femei au o varietate de produse de cremă, așa cum se spune, "pentru toate ocaziile": o cremă de noapte, o cremă pentru vreme, o lumină întunecată, rogojină, liniștitoare, revigorantă etc.

Efectele creme faciale pentru riduri pentru bărbați și femei

Una dintre întrebările eterne de îngrijorare pentru o jumătate mai bună a omenirii este dacă tineretul poate fi prelungit și frumusețea păstrată până la vârsta înaintată.

Masti pentru facelift si fermitatea pielii

Tineretul este caracterizat de prospețimea feței, de etanșeitatea și elasticitatea pielii sale - acesta este principalul farmec al tânărului. Dar odată cu trecerea timpului, colagenul natural și elastina sunt pierdute, producția de hormoni care afectează sinteza lor scade și, împreună cu ele, elasticitatea și densitatea pielii.

Cremă de mască pentru față: întinerire, albire, strângere

În vocabularul cosmetic există termeni "cremă" și "cremă-mască" pentru față. Sunt aceste concepte sigure, iar dacă diferă, atunci cum? Și fiecare femeie are nevoie de cosmetice de acest gen?

Pages

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.