^

Clinici de transplant de păr: în Turcia, Rusia, Ucraina, Germania

, Editorul medical
Ultima examinare: 19.10.2021
Fact-checked
х

Tot conținutul iLive este revizuit din punct de vedere medical sau verificat pentru a vă asigura cât mai multă precizie de fapt.

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze ([1], [2], etc.) sunt link-uri clickabile la aceste studii.

Dacă considerați că oricare dintre conținuturile noastre este inexactă, depășită sau îndoielnică, selectați-o și apăsați pe Ctrl + Enter.

Până acum, am vorbit despre beneficiile pe care grefele de păr le oferă oamenilor timpurii cheli și acelor al căror cap de păr este foarte departe de ideal în densitatea sa, ceea ce cauzează anumite probleme ale planului psihologic și fizic. Am atins, de asemenea, diverse metode de a efectua o procedură atât de importantă din punct de vedere estetic, avantajele și dezavantajele acesteia, lăsând după procedură. Dar toate aceste informații vor părea puțin, dacă cei care doresc să concureze pentru frumusețea lor prin metode radicale nu vor ști unde să facă un transplant de păr.

În primul rând, transplantul de păr nu este încă atât de solicitat încât poate fi efectuat în orice clinică din orice oraș. Acest câmp în curs de dezvoltare de medicina estetica, care a prins rădăcini nu în toate orașele, pentru că decide cu privire la transplantul de par nu este suficient, trebuie să decidă cu privire la tara si clinica, în cazul în care doriți să - l facă.

Trebuie spus că clinicile serioase care practică cele mai recente tehnologii se găsesc nu numai în străinătate, ci și în țările fostei CSI. În plus, acestea ar trebui căutate în orașele regionale. Contelează pe transplant de păr într-un mic oraș, deocamdată nu este necesar, deși cererea pentru procedură este în toate localitățile.

Poate că odată ce situația se va schimba în bine, și transplantul de par poate avea loc în orice oraș, încă cerere decentă și politica de stabilire a prețurilor ar trebui să fie de interes pentru specialiști și să conducă la deschiderea de noi centre. Între timp, vom vorbi despre acele clinici bine cunoscute care există astăzi în diferite părți ale lumii.

Transplantul de păr în Turcia

Această țară are o experiență foarte bogată în direcția transplantului de păr, pentru un motiv bun clinicile sale caută informații nu numai ucraineni și ruși, ci și rezidenți ai țărilor europene. Clinicile din Turcia sunt de încredere, de aceea oamenii nu-și închipuie banii pentru vizele, zborurile și cazările în această țară, care le pot garanta o coafură frumoasă.

DOKU Clinica de Medicină Estetică (Adam și Eva)  este una dintre clinicile de vârf din Istanbul, unde pacienții din Europa și Asia caută ajutor. Transplantul de păr se realizează prin metoda fără sudură a FUE, iar părul nu este ras, ceea ce înseamnă că imediat după procedură pacientul poate vedea rezultatul transplantului, care va fi într-un an.

Transplantul se face atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În plus, sprancenele și barba se construiesc.

Există o clinică în Istanbul la Cumhuriyet Mah. Incirlidede Cad. Nu: 6-2, Anthill Towers, Sisli, Istanbul

Clinica de Estetică Estetica (Estetica)  este cel mai mare centru medical din Turcia, dintre care unul este transplantul de păr. Centrul Medical a acceptat pacienți din întreaga lume din 2010, efectuând tratament conform standardelor internaționale.

Transplantul de păr se realizează prin metoda clasică și prin metoda FUE.

Clinica este situată la: Atașehir (Istanbul) Küçükbakkalköy Mah. Ișıklar Cad. 28

Hair Med Center pentru transplantul de păr din Clinica Memorial Antalya este o instituție medicală modernă cu o experiență de 15 ani, care lucrează în conformitate cu standardele internaționale cu cele mai noi echipamente. Unul dintre primii care vor fi acreditați de JCI.

Centrul oferă o varietate de tratamente pentru alopecie, incluzând transplantul de păr folosind metodele FUT și FUE. Specialiștii efectuează transplantul de păr la bărbați și femei, precum și transplantul de sprâncene și barbă, tratamentul pierderii cronice a părului prin plasmolifiere.

.Entr. Raportare după adresa: Kuskavagi Mah. Atatürk Bulvarı No: 81 Konyaalti / Antalya.

Clinica FUE Hairlain  este o binecunoscuta clinica turceasca care efectueaza transplantul de par folosind metoda FUE timp de aproximativ 15 ani, de fapt, de la infiintarea sa in 2002. Specialistii Clinica oferă un proces continuu la un nivel ridicat, practicarea transplantului de par ca o culoare, și în alte părți ale corpului, plus de transplant corective necesare în cazul eșecului de transplanturi anterioare, părul să crească în mod corespunzător.

Clinica este situată în Ankara. Mai multe informații pot fi obținute la adresa fue-hlc@mail.ru sau telefonic în Rusia +7 (987) 188-76-06.

TURHAIR clinica privata  din Istanbul, unde a petrecut de bun venit Dr. Demir, care este membru al cei mai buni medici din transplantul de par FUE Europa si ISHRS.

În clinică, transplantul de păr este efectuat utilizând metoda FUE pe cap, barbă, mustață, sprâncene.

Clinica de raportare prin adresa: Incirli Cad. Limon Çiçeği Sok. Asfalti Caddesi Bloc nr. 1 Bakirkoy / ISTANBUL, telefon +9 (0 534) 974- 22- 00.

Trebuie să spunem că în Turcia transplantul de păr este aproape o procedură zilnică, pentru că există multe centre medicale și clinici deschise în această direcție. Pacienților li se oferă: transfer gratuit, pensiune completă, posibilitatea de a trăi în clinică în ziua operării și multe altele. Cu toate acestea, nu toate clinicile private pot oferi un nivel ridicat de servicii. În plus, aproape toate centrele pentru transplantul de păr practică doar o tehnică fără sudură a transplantului.

Transplantul de păr în Rusia

Nu vom ascunde un păcat pentru a face un transplant de păr calitativ. Rezidenții ruși nu trebuie să plece în străinătate. Pentru a efectua procedura de transplant la un nivel înalt sunt capabili și medici locali în clinici bine-cunoscute.

 Clinica REAL TRANS HAIR (transplantul de par RTH) este una dintre cele mai renumite clinici din Federația Rusă, care lucrează în domeniul transplantului timp de aproximativ 17 ani.

Experții efectuează transplantul de păr utilizând două metode de stripare și FUE. În același timp, ei nu se grăbesc să treacă la o metodă mai modernă de HFE, considerând-o o strategie de marketing. Ei susțin că HFE metodologia nu este de fapt o metodă unică, un fel de tehnică fără sudură FUE, urmărit de alte instrumente (tehnologia FUE implanter PEN), ca tehnica TUF este o variantă a metodei benzii. Apropo, metodele FUE IMPLANTER PEN sunt utilizate de mai multe clinici din Turcia sub denumirea originală, nu pe cea de publicitate.

Clinica are, de asemenea, un transplant de păr în zona mustaței și a bărbii.

Clinica RTH din Rusia este situată la: Moscova, stația de metrou Kurskaya, Yakovoapostolsky pereulok, 8a.

Centrul trihologie de Ever pentru păr  - cunoscut în instituția medicală rusă (membru al Societății Internaționale de Chirurgie de restaurare de par ISHRS), practica de a lucra la o nouă metodă de transplant de păr de la specialiști din Turcia HFE timp de peste 13 ani. În Rusia, metoda HFE este brevetată, însă astfel de operațiuni se efectuează numai într-o clinică cu același nume. Se crede că această tehnică vă permite să vă acoperiți capul cu părul, chiar și cu ultimele 6 grade de alopecie, însă acest lucru va dura aproximativ 8-12 ore.

Specialiștii sunt implicați în transplantul de păr din regiunea capului, sprâncenele de transplant, mușchii, barba, mușchi.

Centrul de Trichologie pentru HFE este situat la: Moscova, ul. Schepkina, 58 cu. 3. Puteți afla mai multe utilizând telefonul multi-canal  +7 (915) 107-55-44.

Clinica de chirurgie plastică și cosmetologie Inteko este, de  asemenea, una dintre cele mai bune clinici din Moscova, care oferă servicii de transplant de păr. Deschiderea clinicii a avut loc în 2003.

Specialiștii clinicilor Inteko-clinici lucrează în două moduri: o bandă și o FUE, având în vedere și metoda HFE nu este o intervenție chirurgicală, ci o tehnică fără sudură.

Adresă clinică: Moscova, st. 2-a Tverskaya-Yamskaya, 26, telefon: +7 (499) 250-96-56.

Clinica de transplant de păr specializată "Lysină - nu"  este un centru popular din Rusia cu un nume promițător și 15 ani de experiență în domeniul transplantului de păr. În acest timp, medicii au ajutat la obținerea unui cap frumos de păr pentru mii de pacienți.

Specialiștii clinicii, care sunt membri ai ISHRS, lucrează la două metode brevetate la nivel mondial: strip și FUE.

Clinica este situată la: Moscova, ul. Clara Zetkin, 33, clădirea 25, telefon +7 (495) 585-76-36.

Clinica de specialitate pentru restaurarea si transplantul de par „Volosy.ru“  - modernul Centrul Rus a fost activ din 2004, deși experiența de transplant de par ea are o mai veche (din 1996). Toți chirurgii clinicii sunt listați în organizația internațională ISHRS.

Specialiștii clinicii efectuează transplantul de păr utilizând metodele FUE și FUT, folosind numai părul pacientului ca biomaterial. Este posibilă și o operație combinată care utilizează ambele metode. Dacă densitatea părului nu poate fi atinsă, clinica oferă o metodă suplimentară de trichopigmentare (tatuaj medical). Prin tehnica proprie, medicii efectuează sprâncenele și genele și utilizează, de asemenea, diverse metode alternative de tratare a cheiliei.

Clinica "Volosy.ru" este situată la: St. Petersburg, Prospekt Prospekt, 69, telefon +7 (921) 886-56-64.

Transplantul de păr în Ucraina

Compatrioții noștri nu sunt mai răi decât străinii, ei urmează și ei aspectul și doresc să fie frumoși. Și părul - ceea ce ajută să dăm o față specială unei fețe umane, ceea ce înseamnă că urgența transplantului de păr în noi nu este mai mică decât în alte țări dezvoltate.

Să luăm în considerare unele clinici unde compatrioții noștri pot trece prin procedura de transplant de păr, fără a părăsi țara.

Clinica de Chirurgie Plastica si Medicina intinerire „Ana-Cosmo“  - una dintre clinicile cele mai prestigioase din Ucraina și fostele țări CSI, a existat timp de peste 20 de ani. Are un nivel ridicat de acreditare a Ministerului Sănătății din Ucraina, iar specialiștii se pot bucura de certificate și diplome de standard internațional.

Transplantul de par este în departamentul chirurgului de renume mondial Akaki Tsilosani. El efectuează operații cu metoda de măturări FUT și FUE fără cusătură, dacă este necesar, implantând păr din diferite părți ale corpului, asigurând 92% supraviețuire biomaterialului.

Clinica este situată la Kiev, ul. Belorusskaya, 11b, telefon +38 (044) 483-21-78, +38 (050) 326-62-91.

Clinica de Laser Cosmetică și Chirurgie Diamond Laser este un centru medical cu o experiență de 5 ani care ține pasul cu vremurile, ascultând nevoile populației ucrainene. Unul dintre serviciile oferite de centru este transplantul de păr, pe care specialiștii din centru îl realizează prin metoda FUE, transmițând până la 4 mii grefe pe procedură. Transplantul de par este efectuat, de asemenea, pe sprâncene și capul la prețuri accesibile de până la 50 UAH per grefă.

Adresă clinică: Kiev, ul. Krasnoarmeyskaya, 89, telefon +38 (044) 228-72-45.

Laser Laser Cosmetica si chirurgie "Laserul de aur" este un alt centru medical de nivel european, care exista de aproximativ 5 ani si sa dovedit intr-o maniera perfecta in domeniul transplantului de par. Prețurile pentru procedura de transplant de păr sunt identice cu cele din clinica anterioară.

Adresă clinică: Kiev, ul. Leo Tolstoy, 8, telefon +38 (044) 338-12-90.

Institutul de Medicină Estetică Regenerabilă "VIRTUS" este un centru medical cu o experiență de 26 de ani, având sucursale în diferite orașe din Ucraina. Clinica introduce multe dintre cele mai inovatoare metode în cosmetologie, dermatologie, trichonologie.

Mai mult de 10 ani în instituție, transplantul de păr folosește tehnica de bandă.

Găsi o adresă de sucursale Clinica în diferite orașe (Odesa, Kiev, Harkov, Dnepr, Nikolaev, Herson), vă rugăm să sunați +38 (044) 332-44-00 în Kiev sau +38 (044) 700-60-60 în Odesa.

Clinica Mediland pentru medicina laser și endoscopică  este o clinică modernă și bine echipată în inima Ucrainei, care, printre altele, oferă servicii de tratament și servicii de chirurgie a parului din plastic.

Clinica utilizează pe scară largă metoda de transplant de păr FUE, plus oferă transplant de sprâncene la prețuri rezonabile.

Clinica este situată la: Kiev, ul. Kopernika 12-d, numărul de telefon +38 (044) 355-33-31, +38 (095) 365-00-04.

Centrul pentru Părul Sănătos Ruben Hair este o clinică licențiată în curs de dezvoltare, cu o experiență de 4 ani în domeniul tratamentului și al transplantului de păr, utilizând metoda fără sudură FUE.

In plus fata de transplantul de par pe cap, medicii centrului efectueaza transplant de par pe sprancene si barba, precum si o varietate de proceduri de fizioterapie eficiente pentru tratamentul alopeciei. La sfârșitul procedurii de transplant, pacientul primește o garanție scrisă de creștere a părului.

Adresa centrului de tratament: Odessa, ul. Srednefontanskaya, 19b, office.203, telefon +38 (048) 700-76-76. Sucursala din Kiev: st. Turgenevskaya, 76/78, telefon +38 (044) 486-56-58, +38 (067) 463-76-76.

Clinica de Trichologie și Dermatologie "Centrul de Sănătate a Părului"  - o organizație care există sub 20 de ani. Și tot acest timp specialiștii ei au abordat problemele de vindecare a pielii și părului, folosind standarde recunoscute la nivel internațional de tratament și tehnici unice de creație.

Clinica acceptă trichologi experimentați care pot oferi sfaturi cu privire la tratamentul diferitelor tipuri de chelie.

Adresă clinică: Kiev, ul. Kudryashova, 3, telefon +38 (044) 537-66-10.

După cum puteți vedea, dacă doriți, puteți găsi în Ucraina ambele centre de transplant de păr cu experiență și clinici relativ noi, gata să vă ajute pe concetățenii să revină tinerii și frumusețea împreună cu părul frumos. Deci, nu este deloc necesar să căutați ajutor pe partea falsă.

Transplantul de păr în Belarus

În ciuda situației politice și economice stabile din țară, multe tehnologii inovatoare nu se grăbesc să deschidă calea acolo. Deci, sa întâmplat cu transplantul de păr. Majoritatea clinicilor care oferă servicii de transplant de păr au foarte puține experiențe în acest domeniu de chirurgie plastică. Cu toate acestea, există deja unele schimbări în această direcție.

Chirurgie plastica Centrul „Edaran-Medical“, care există din 1997, compatrioții relativ recent propuse nu doar un transplant de par, transplant si metoda cea mai modernă a HFE cu supraviețuirea părului garantat.

Adresă clinică: Minsk, ul. Lenina, 9. Telefon +375 (17) 220-21-01.

Centrul Medical „încredere“, experiență de lucru care acoperă mai mult de 13 de ani, are la dispoziție un chirurg plastic cu înaltă calificare , cu 8 ani de experienta Mechkovskaya Prokofiev, care deține , de asemenea , un transplant de par pentru metoda non-chirurgicale de HFE.

Adresa centrului: Minsk, ul. Zaslavskaya 23/1, cabină. 17.

Centrul de Medicină Estetică „Khinevich și K“, de lucru din 1992, este gata de a furniza servicii de consultanță și benzi de transplant de par si tehnici de transplant de par lung si parul din alte parti ale corpului.

Adresa centrului: Minsk, ul. Pionerskaya, 45. Telefon +375 (29) 653-39-95.

Centrul Medical "Corona", care activează în domeniul tratamentului părului și scalpului din 2004, efectuează diagnosticarea problemelor de păr și procedurile de transplant de păr folosind tehnologia FUT menținând în același timp înclinarea părului.

Adresa centrului: Insk, ul. Kommunisticheskaya, 3, telefon +375 (29) 358-12-04.

Centrul Medical "Nordin" - o clinică modernă în pădure de pin, specializată în chirurgie plastică, care include transplantul de păr și mozaic și metode fără sudură. Costul mediu al operațiunii este indicat în intervalul de 42-43 mii ruble.

Adresa centrului: Minsk, ul. Surganova, 47b. Telefon +375 (017) 289-54-56.

Se pare că și locuitorii din Belarus nu trebuie să meargă în străinătate pentru a-și restabili părul pe cap. Potrivit recenziilor, clinicile locale se confruntă cu operațiunile de transplant de păr, nu mai rău decât maeștrii străini.

Transplantul de păr în Germania

Germania este o țară caracterizată prin pedantrie și o abordare scrupuloasă a oricărei afaceri, atât de mulți cred că tratamentul este cel mai bine să aibă loc în această țară. De fapt, industria medicală din Germania se confruntă astăzi cu o criză din cauza lipsei de personal calificat, așa că nu fi surprins dacă chirurgul plastic care lucrează acolo se dovedește a fi compatriotul tău.

În ceea ce privește clinicile care efectuează operații de transplant de păr, cele mai multe dintre ele pot fi obținute numai prin intermediul unor intermediari care oferă serviciile lor de tratament în clinici din Europa. Este cunoscut faptul că metoda de transplant de păr FUE oferă o clinică inovatoare în Hamburg FUE - Hairtransplant, care este specializată în transplantul de păr într-o manieră fără probleme. Adresă clinică: Hamburg, Wendemuthstrabe, 5, telefon +49 (0) 40-22862-115.

Transplantul de par este efectuat, de asemenea, la Clinica Vinsbaden "Mang Medical Way" și la rețeaua de cenți "Clinica Estetică", ale cărei sucursale se află în München, Hamburg, Düsseldorf.

Transplantul de păr în Tadjikistan

Centrele medicale din Tadjikistan au decis în 2010 să demonstreze că țara lor nu se va abține de la tehnologiile inovatoare ale industriei de frumusețe și că există specialiști calificați în țară capabili să efectueze o operație de transplant de păr. Prima operație a fost efectuată pe 13 mai în același an de către faimosul chirurg și șef al departamentului de microchirurgie reconstructivă a unuia dintre cele mai importante centre medicale din Tadjikistan, U. Kurbaev. Pacienții au putut adăuga până la 3,5 mii foliculi de păr la zona balding a capului.

Mai departe, în centru, s-au desfășurat și alte operații similare, însă o distribuție largă a părului din plastic în Tadjikistan nu a fost încă primită. Am învățat că astăzi părul metoda de transplant FUT face în tadjică Clinica de păr și Clinica Ibn sino International (str. Foteh Niezov, 34), în Dușanbe. Poate că astăzi, alte sucursale ale Centrului Ibn Sino au fost deschise în Khujand și Farhor, unde deschiderea lor a fost planificată mai devreme.

Transplantul de păr în Azebirjana

Să spun că chirurgia plastică a părului din Azejbardjan nu se poate dezvolta deloc. Un alt lucru este că nu există atât de multe clinici care practică o astfel de direcție de medicină estetică în țară.

Informațiile exacte am putut găsi numai într-un bine-cunoscut în Centrul Azeybardzhane de medicina estetica «Celamig» (Celamig Plastik Estetik Cerrahi Klinika), care oferă servicii pentru clapa transplant de par de piele. Centrul este situat în Baku pe stradă. Sulejmana Rahimova, 126/64, telefon + (99412) 480-05-35.

Practic, locuitorii din Azeybzhan sunt invitați să facă o scurtă călătorie în țara vecină a Georgiei, unde faimoasele clinici din Tbilisi se ocupă de transplantul de păr:

  • Centrul de transplant de păr "Talizi" (18 ani de practică), condus de chirurgul Akaki Tsilosani, practicând tehnica fără sudură,
  • Hairline International Hair and Hair Restaurare și Centrul de Cercetare.

O astfel de călătorie se pare că nu va fi dificil pentru locuitorii Azeybardzhana care au decis cu privire la măsurile drastice de combatere a alopeciei, pentru zborurile de călătorie și de zi cu zi fără vize de la Baku la Tbilisi destul permite o astfel de plăcere.

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.