^

informație

Orem Shibolet - Este un cunoscut specialist de renume mondial în tratamentul bolilor hepatice și al tractului gastroenterologic. În practică, medicul utilizează cele mai moderne tehnici și metode pentru a obține eficacitatea maximă a tratamentului.

Până în prezent, medicul Shibolet se ocupă de tratamentul patologiilor hepatice de diverse origini. Acestea sunt hepatite ale etiologiei virale, cirozei alcoolice și narcotice. În plus, el Orem Shibolet tratează cu profesionalism tulburările gastroenterologice, cum ar fi leziunile ulcerative, gastrită, colecistită pancreatică, colită etc. Are experiență considerabilă în tratarea proceselor maligne din ficat. În plus, medicul este angajat în tratamentul patologiilor genetice care sunt însoțite de o încălcare a ficatului, precum și de hepatită autoimună.

În plus față de practica clinică de bază, ea este Orem Shibolet interesată de activități științifice, fiind autorul a peste 60 de articole prezentate în bine-cunoscute reviste medicale de specialitate. Doctorii pot fi adesea audiați cu prezentări la conferințe internaționale. De asemenea, conduce un laborator specializat pentru modelarea patologiei hepatice la Academia de Științe Israeliene.

El deține titlul de profesor, iar la momente diferite a primit premii și premii pentru contribuția sa neprețuită la știință și practică medicală. În prezent Orem Shibolet este secretarul general al Societății pentru Studiul Ficatului din Israel.

Profilul social pe Researchgate 

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Ebraice din Ierusalim, Israel
  • Rezidență în medicina internă la Centrul Medical Hadassah, Ierusalim, Israel
  • Stagiu în domeniul bolilor gastroenterologice și afecțiunilor hepatice la Centrul Medical Hadassah, Ierusalim, Israel
  • Specializare în Gastroenterologie la Spitalul Central din Boston University, SUA
  • Specializarea Biologie Moleculară la Spitalul Central din Boston University, SUA

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Secretar general al Societății israeliene pentru studiul ficatului
  • Asociația de Gastroenterologie din Israel
  • Asociația Europeană pentru Studiul Patologiei Ficatului
  • Asociația Americană de Hepatologie
  • American Gastroenterology Association
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.