^

informație

Yeguda Schwarz Este un pulmonolog specialist de succes, cunoscut atât în Israel cât și în afara acestuia. El se ocupă de Centrul pulmonar la clinica israeliană, are o experiență practică de patruzeci de ani. Realizează consultări și observații, prescrie și controlează tratamentul, acceptând pacienții de orice categorie de vârstă.

Medicul Schwarz tratează și diagnostichează toate tipurile de patologii ale plămânilor și ale sistemului respirator, utilizează tehnici terapeutice avansate și de conservare a organelor. Utilizează astfel de tehnici de cercetare: fluorografie digitală, ultrasonografie endobronsială, precum și proceduri bine-cunoscute de impact scăzut - de exemplu, tratamentul cu radiații și extracorporale etc.

Împreună cu alți specialiști, medicul a Schwarz dezvoltat și testat un sistem computerizat de navigație pentru bronhoscopie, pentru a optimiza diagnosticul de patologii pulmonare periferice.

Yeguda Schwarz - Absolvent al Facultății de Medicină a Universității din Buenos Aires din Argentina. A lucrat în centre clinice majore din Israel și Statele Unite, a servit ca medic militar și joacă în prezent rolul principal în medicina de aviație israeliană.

Medicul Schwarz oferă în mod regulat prelegeri elevilor din instituțiile de învățământ superior din Israel și Statele Unite, scrie monografii și articole științifice. Cunoscut pentru numeroasele sale rapoarte prezentate la congresele și congresele medicale mondiale.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină, Universitatea din Buenos Aires, Argentina
  • Stagiu la Spitalul Ichilov, Tel Aviv, Israel
  • Serviciul Forțelor de Apărare din Israel ca medic de medicină de aviație
  • Studii postdoctorale la Universitatea din Cincinnati, Statele Unite ale Americii

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Medicală din Israel
  • Asociația pediatrică israeliană
  • Asociația pulmonară israeliană
  • Asociația israeliană a pulmonologiei pediatrice
  • Asociația Internațională de Bronzologie Invazivă

Publicații în reviste medicale străine

Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.