^

informație

Bagajele medicului au Galina Shenkerman cunoștințe aprofundate și aproape 40 de ani de practică medicală în diagnosticarea și tratarea diabetului, a bolilor tiroidiene (inclusiv a tumorilor benigne și maligne), a tulburărilor endocrine care duc la apariția obezității și a tulburărilor metabolice.

Medicul a Shenkerman primit educația medicală superioară la Institutul Medical Zaporozhye, a absolvit specializarea și stagiul de practică în Israel - la Institutul de endocrinologie (Universitatea din Tel Aviv) și în centrele medicale de conducere.

Medicul Shenkerman gestionează Departamentul de endocrinologie al Centrului pentru Diabet și Obezitate la una dintre cele mai mari clinici din Israel și tratează cu succes pacienții cu afecțiuni endocrine, pe baza tehnicilor moderne de diagnosticare și inovatoare. El desfășoară cursuri de perfecționare pentru endocrinologi, consultă specialiști israelieni și străini, efectuează cercetări privind tratamentul bolilor endocrine ereditare și publică articole științifice în reviste medicale.

Este membru activ al Fundației Israelian pentru Diabet și Obezitate, Asociația endocrinologică a Israelului și Asociația pentru tratamentul diabetului zaharat.

Vorbește ebraică, engleză și rusă.

Educație și experiență de lucru

  • Zaporozhye Institutul de Stat de Medicină, Ucraina
  • Specializarea în domeniul endocrinologiei și tratamentului bolilor interne la Institutul de endocrinologie, metabolism și tensiune arterială ridicată la Universitatea Tel Aviv, Israel
  • Stagiu la Centrul Medical Ichilov, Tel Aviv, Israel
  • Specializarea în tratamentul bolilor interne în centrul medical "Meir", Kfar Saba, Israel

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Medicală din Israel
  • Asociația endocrinologică israeliană
  • Asociația israeliană pentru tratamentul diabetului zaharat
  • Asociația israeliană pentru excesul de greutate
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.