^

informație

Barak Bar-Zakay - Acesta este unul dintre primii chirurgi hepato-biliari israelieni. Specializarea sa este implementarea intervențiilor chirurgicale în zona ficatului, sistemului biliar, pancreasului, laparoscopiei abdominale în scopuri de diagnosticare și terapeutică.

Experiența activității chirurgicale a medicului este de peste douăzeci și cinci de ani. De-a lungul anilor de practică continuă și de succes s-au efectuat ambele intervenții minim invazive și cele mai complexe intervenții oncologice, cu îndepărtarea focarelor metastatice în cavitatea abdominală și în zona ficatului. Chirurgul Bar-Zakay lucrează la cele mai avansate metode - de exemplu, în practica sa, a folosit tehnologia robotică, precum și metoda inovatoare IRE (așa-numitul "nano-cuțit"). Astfel de tehnologii avansate în tratamentul bolilor chirurgicale, benigne și maligne, sunt utilizate în cazurile în care tumorile nu pot fi îndepărtate prin metode convenționale de operare - de exemplu, cu acces dificil la acestea sau cu vase de sânge extrem de aproape de pancreas sau ficat. Metoda "nano-cuțit" devine metoda de alegere, se caracterizează printr-o eficiență ridicată și o siguranță completă.

Ei Barak Bar-Zakay cunosc nu numai chirurgii israelieni, ci și experți de renume mondial. În plus, doctorul direcționează Centrul pentru PMT (tehnologie avansată laparoscopică).

Medicul Bar-Zakay nu se oprește niciodată la ceea ce sa realizat, stăpânind tot mai multe echipamente noi: este caracterizat printr-o creștere profesională constantă, susținută de munca de cercetare. Rezultatele activităților sale sunt acoperite periodic de către cele mai importante publicații medicale din lume. Medicul este un participant constant al conferințelor și congreselor internaționale dedicate studiului și îmbunătățirii intervențiilor chirurgicale minim invazive.

Educație și experiență de lucru

Etapele educației profesionale ale Dr. Bar-Zakai:

  • absolvent al Facultății de Medicină de la Universitatea din Milano, Italia;
  • absolvent al Facultății de Medicină a Universității Israeliene Technion (Haifa);
  • intern al Centrului medical israelian. Chaim Shiba în Tell-a-Shomer;
  • Specialist chirurgie hepatobiliară și chirurgie laparoscopică la Centrul Medical Mount Sinai (Statele Unite ale Americii, Miami);
  • Specialist laparoscopie hepatobiliare la Clinica de la Paris "Henri Mondor" (Franța).

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Israel Medical Association
  • Asociația chirurgicală israeliană
  • Societatea israeliană de oncologie chirurgicală
  • Asociația Europeană de Chirurgie Endoscopică
  • Comunitatea medicală internațională
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.