^

informație

Amir Onn Este un specialist de succes în domeniul pulmonologiei și chirurgiei toracice și este renumit în tratarea bolilor sistemului respirator.

Experiența practică a medicului depășește 20 de ani. Activitatea sa principală se axează pe diagnosticul și tratamentul proceselor tumorale în piept - vorbim despre oncologia pulmonară, traheală, bronșică, mediastinală. Dr. Onn este renumit pentru faptul că reușește să determine patologia în stadiul inițial de dezvoltare.

Amir Onn lung și cu succes în activitățile de cercetare, studierea proceselor cancerului pulmonar. Participă activ la proiecte experimentale și științifice specializate, iar în 2005 a primit Premiul American în categoria "celui mai bun pulmonolog".

Gestionează Institutul de Pneumologie, care lucrează la îmbunătățirea metodelor existente de tratament al oncopatologiei sistemului respirator. Citește în mod sistematic prelegeri și rapoarte în instituții de învățământ de renume mondial, își publică propriile articole științifice în periodice medicale (în prezent, mai mult de 90 de articole au fost deja publicate). El a primit educație și instruire avansată la universități și centre medicale din Israel, Statele Unite, Marea Britanie și Olanda.

Educație și experiență de lucru

  • Facultatea de Medicină a Universității Ebraice din Ierusalim, Israel
  • Școala medicală Hadassah din Ierusalim, Israel
  • Rezidență în medicina internă și pulmonologie la Centrul Medical Ichilov, Tel Aviv, Israel
  • Stagiu la centrul oncologic pentru ei. Anderson din Houston, Texas, Statele Unite ale Americii
  • Specializare suplimentară în oncologia pulmonară
  • Instruire avansată în diverse tehnici chirurgicale și cercetare în domeniul oncologiei pulmonare în centrele medicale din SUA, Olanda, Marea Britanie

Calitatea de membru în organizațiile internaționale

  • Asociația Medicală din Israel
  • Asociația israeliană de pneumologie
  • Asociația Americană de Pneumologie
  • Asociația Europeană a Pulmonologiei Invazive
Translation Disclaimer: The original language of this article is Russian. For the convenience of users of the iLive portal who do not speak Russian, this article has been translated into the current language, but has not yet been verified by a native speaker who has the necessary qualifications for this. In this regard, we warn you that the translation of this article may be incorrect, may contain lexical, syntactic and grammatical errors.
You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.